Wilders reageert op terroristische aanslag in new Zeeland

Vandaag hebben we het gevolg gezien van zoveel tal jaren anti-Islam propaganda.
Vandaag, de zwarte dag waarbij aanslag heeft gepleegd, worden gedreven door de politieke partijen die falen in het verbinden van alle gemeenschappen. Laten we de focus leggen bij de oorzaak van dit probleem. Namelijk, politiekers die liever voor conflict zorgen Dan problemen oplossen. We vragen aan politiek om de actuele problemen aan te pakken in plaats van alle schuld naar de moslims te schuiven. en wij als moslims vragen om niet bij elk probleem in de maatschappij de schuld te krijgen. Vervolgens vragen we aan de moslims om helder te blijven en niet in de krokodillen tranen te trappen.

https://www.telegraaf.nl/video/3294379/wilders-reageert-op-aanslagen-moskeeen

This entry was posted in Activiteiten. Bookmark the permalink.